Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри говори за възможна битка

...
Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри говори за възможна битка
Коментари Харесай

Фюри: С Усик ще е битката на века

Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри говори за допустима борба с украинеца Олександър Усик. Очаква се напролет непобедените боксьори да се изправят един против различен и да дефинират първия безспорен международен първенец в дивизията от времето на Ленъкс Люис.

„ Това ще е борбата на века. Ако си спомняте, първата борба сред Мохамед Али и Джо Фрейзър беше рекламирана като борбата на века. И преди тази борба на века, имаше друга огромна борба в тежка категория сред Джак Демпси и Джийн Тъни. Те се биха в Бостън и имаше рекордна посещаемост.



Това беше борбата на века, като на Али и Фрейзър. И в този момент е Тайсън Фюри против Олександър Усик. И това е първата борба в историята за четири пояса в тежка категория. Никой не е правил това преди.

Да, имаше безспорен международен първенец в тежка категория, само че той нямаше четири трофеи. Това ще бъде първият път в ерата на четирите пояса, тъй че ще бъде първият път, когато боксьор в тежка категория е неоспорим първенец с четири трофеи в борба на века.



Ние сме двама непобедими първенци. Аз съм повторен първенец, а той е повторен първенец в две теглови категории. Това е доста забавна борба. Гигантът ще се бие с елементарен боксьор в тежка категория.

Но това ще бъде и дуел на сръчен левичар против колос, който контраатакува, върви напред… И прави всичко. Мога да върша всичко, което той прави доста добре “, сподели Фюри в YouTube канала на iFL TV.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР